Natuur als Coach

    Mijn boek "Natuur als Coach, vakgebied in BLOEI" ter inspiratie !

Direct bestellen: als het boek direct wil bestellen kan dat via deze link.

Voor wie:
Voor coaches, trainers, opleiders en therapeuten die graag met de natuur willen samenwerken op hun eigen manier, op hun eigen moment, binnen of buiten. Ook voor klanten of bedrijven die een vorm van natuurcoaching zoeken die past bij henzelf of bij de medewerkers.

   "Ik wist in het bos precies welk pad ik wilde kiezen, dat verrast me"

Intentie:
Het boek geeft over- en inzicht in de brede inzetbaarheid en de waarde van de natuur in begeleidingswerk voor zowel klanten als de begeleidings professionals zelf.

   "Natuurcoaching is een wandeling door mijn innerlijk landschap"

Inhoud:
In het boek wordt inzicht gegeven in het vak natuurcoaching met de waarden, vragen en fases van dit werk. Uitgebreid aandacht wordt besteed aan "de BLOEI methode" (c), een cyclisch model voor ontwikkeling en verandering. Ge├»nspireerd op de oude natuurwijsheid van Indianen (NAm) en Kelten (GB), levert deze methode een praktisch en eigentijds kompas voor natuurlijke wijsheid. Tevens worden negen verschillende disciplines besproken die op dit moment binnen natuurcoaching bestaan. En middels twintig theori├źn wordt de lezer uitgenodigd, desgewenst een basis te leggen onder het eigen werk.

    "Het stellen van een vraag bleek waardevoller dan naarstig zoeken naar het antwoord"

Disciplines:
De negen disciplines binnen natuurcoaching die uitgebreid worden besproken in dit boek zijn: coachen met wandelen, natuurwijsheid, bomen, paarden, honden, outdoor activiteiten, tuintherapie, biologische/ecologische en sjamanistische achtergrond. Natuurcoaching kan zowel buiten als binnen worden aangeboden, in de natuur en in de stad, zowel fulltime als incidenteel.

   "Het werken met honden was op een fijne manier heel confronterend"

Interactief:
Door het hele boek worden aan de lezer vragen gesteld, om te ontdekken hoe men zelf de natuur wil inzetten in de eigen werksituatie. Met vele klant voorbeelden en foto's wordt het nieuwe vakgebied natuurcoaching tot leven gebracht.

   "Ik wist niet dat er zoveel natuur was, in de buurt van mijn kantoor in de stad"

Prijs:
Het boek kost E 30,75. Het is te bestellen via deze site. Dan schrijf ik een persoonlijk woordje voorin het boek. De verzending duurt een week. Inclusief portokosten wordt de prijs E 35,75. Buitenlandse bestellingen binnen Europa zijn E 40,75. Het boek is ook via alle lokale boekhandels te verkrijgen.

    "Eigenlijk werk ik al met de natuur, maar ik wil graag dit verder uitbouwen"

Bestellen:
Via deze link Bestel mijn nieuwe boek kan je het boek direct bestellen. Ik wens je heel veel inspiratie!!!