Mijn Missie

'Natuurwijsheid als kompas'

Ik ben erg geboeid door de oude wijsheid van natuur volken. Ik heb me sinds 1987 in de wijsheden van Indianen, Kelten en Aboriginals verdiept en ontdekt hoe de natuur altijd een metgezel is, voor ons als mens. We kunnen ons spiegelen aan de natuur om ons heen en leren van de natuur als metafoor. De aboriginals zeggen: Wij zijn Natuur !!!! Het is mijn Missie om het natuurlijke weten in de mens zelf wakker te mogen maken. Daarmee worden we zelf Scheppers en Co-creators van ons eigen leven. Ik vind het erg bijzonder om hieraan een bijdrage te kunnen leveren.

Specialisatie van het coachvak

Terugkijkend op de afgelopen jaren vanaf 2003, de start van mijn eigen ondeneming Bureau Smaragd Coaching, ben ik enorm dankbaar, dat ik, samen met een aantal mede-pioniers, natuurcoaching, als specialisatie van het coachvak, mee op de Nederlandse en inmiddels Belgische kaart heb mogen zetten. Natuurcoaching is inmiddels bij de NOBCO, branche organisatie voor beroeps coaches, als officiĆ«le specialisatie erkend. In 2016 hebben we binnen de NOBCO ook de Vaksectie Natuur Coaching (VNC) opgericht. Hierbinnen wordt deze vakrichting verder ontwikkeld en uitgedragen. Ik voel me enorm dankbaar voor deze prachtige en waardevolle ontwikkeling.

Gratis e-book

Als je het interessant vindt, om mijn gratis e-book met oefeningen natuurcoaching en mijn Nieuwsbrief te ontvangen, ben je van harte welkom!