Locatie & Prijzen

Locatie:

Voor individuele Coaching, Opleiding, Supervisie en Leersessies heb ik beschikking over een Coach Camper. Daarmee kunnen we afspreken in een natuurgebied in de buurt van Amersfoort. De natuur is daardoor altijd dichtbij zodat we zowel binnen als buiten kunnen werken, afhankelijk van je ontwikkelvraag en het weer. Voor mijn aanbod voor groepen tijdens Workshops en Trainingen huur ik een geschikte locatie, eveneens dicht bij de natuur. 
 

prijzen

Coaching

Individuele Coaching is E 100 per uur, inclusief BTW. De sessies duren anderhalf uur. Je kunt een knipkaart kopen, van minimaal 3 sessies. De reden hiervoor is, dat ik graag proces-gericht werk.

Supervisie

Voor Supervisie reken ik E 125 per uur, ex. BTW, omdat het onze intentie is, dat jij zelf geld kunt gaan verdienen met wat je van mij leert. Ook voor Supervisie kan je een knipkaart kopen, voor minimaal 3 sessies van anderhalf of twee uur.

Opleiding

De Smaragd, Opleiding Natuur Coaching kost E 1754,50. Dit is inclusief koffie, thee, een handout, een certificaat, mijn boek "Spirit in je werk" en BTW. Ik bied de Opleiding op dit moment aan als individueel traject, bestaande uit 6 live les-dagdelen (of 3 hele dagen) plus 2 zoom sessies van een uur. Zelf begeleid je proefklanten, totaal drie sessies, op jouw eigen locatie.

Leersessies

Voor studenten van Atma en Kraaybeekerhof is de prijs voor leersessies E 90 per uur. Sessies duren anderhalf uur en deze zijn BTW vrij. Bij voorkeur geef ik meerdere sessies, aangezien ik graag procesmatig werk.

Workshops

De prijzen van workshops verschillen per aanbod. Zie hiervoor de omschrijving in de webwinkel.

Incompany

Indien je belangstelling hebt voor een begeleidings traject, een training, ritueel of lezing, of als je een ander verzoek hebt, neem dan gerust contact op. We bespreken de mogelijkheden en ik maak dan graag een offerte op maat.