Workshops & Lezingen

Over Workshops

Voor wie:
Ben je werkzaam als begeleider van mensen, bijvoorbeeld als coach, trainer, manager, therapeut? En heb je behoefte aan extra voeding rond de wijsheid van de natuur en/of het werken met creativiteit en beelden? Ik heb de afgelopen jaren vele diverse workshops aangeboden. Op dit moment geven we de workshop "Leren werken met de Natuur Coach Kaarten". Plus andere workshops, op verzoek.

Workshop "Natuur Coach Kaarten":
We hebben een kaarten-set gemaakt met 40 natuur foto's en oefeningen. De uitnodiging is, om jezelf of je klanten uit te nodigen, hun eigen natuurlijke wijsheid te vinden, met behulp van deze kaarten. Daarmee worden ze spiegels van onbewuste wijsheid. In de workshop gaan we actief met een aantal oefeningen aan de slag middels een demonstratie plus we oefenen 2à2. Intentie is dat je na de workshop zelf, op creatieve wijze met deze kaarten(set) aan de slag kunt. De workshop is inclusief een bonus oefening en de kaartenset zelf. 

Andere workshops:
Op aanvraag bied ik ook andere workshops aan. De data plus inhoud vind je in de agenda.

Interesse?
Als je belangsteling hebt voor de workshop rond de Natuur Coach Kaarten, (prijs E 55), dan vind je de actuele data in de agenda. We bieden de Workshop Life aan, en op verzoek via Zoom.

Op locatie:
Mocht je me willen inhuren voor een workshop op locatie rond Natuur Coaching, Loopbaan Coaching in de Natuur, Verlies Verwerking in de Natuur, Sjamanisme in Coaching, Werken met de Natuur Coach Kaarten of een ander onderwerp? Stuur me dan graag een mail.


  

Over Lezingen

Voor wie:
Heb je interesse in de wijsheid die ik heb mogen vinden bij de Indianen, Kelten en Aboriginals, dan verzorg ik graag een interactieve lezing, op locatie, met beeldmateriaal. Wat ik in de lezingen deel, zijn de schatten die mij bij deze natuurvolken hebben geraakt en aangesproken, vertaald naar eigentijdse inzichten, oefeningen en ervaringen. De lezingen zijn bedoeld ter inspiratie. 

Thema's van de 5 lezingen:
1) Natuurwijsheid van Indianen
In 1990/91 reisde ik, alleen, zeven maanden door Noord Amerika en heb natuurwijsheid mogen vinden bij de Hopi, Navajo en Pueblo Indianen. Onder andere over het medicijnwiel en rituelen.
2) Natuurwijsheid van Kelten
Gedurende zeven jaren (van 1987 tm 1994) heb ik de oude natuurwijsheid van de Kelten bestudeerd. Onder andere over het levenswiel en de waarde van symbolen.
3) Natuurwijsheid van Aboriginals
Tijdens een reis van vier weken door Australië in 1997, heb ik mooie wijsheden van de Aboriginals ontdekt. Onder andere over de waarde van Droomtijd en Intuïtie
4) Smaragd, Natuur Coaching
In deze lezing licht ik graag toe, hoe je de natuur op professionele wijze kunt inzetten in het begeleiden van mensen. Met vele klantvoorbeelden en praktische tools.
5) De BLOEI methode (c) als kompas voor natuurlijke wijsheid
Geïnspireerd door het medicijnwiel van de Indianen en het levenswiel van de Kelten, heb ik de BLOEI methode (c) ontwikkeld. Een natuurlijk, cyclisch model voor groei en ontwikkeling. In deze lezing neem ik je mee in de verschillende innerlijke seizoenen: Herfst (oogsten en loslaten), Winter (uitrusten en bezinnen), Lente (ontwikkelen), Zomer (bloeien) en het Midden (inspiratie).  Ik laat zien en ervaren hoe het ontdekken in welke fase je jezelf bevindt, natuurlijke wijsheid in jezelf omhoog brengt. Je vindt zelf antwoord op je eigen vragen. 

Vraag aan jou:
Ik speel met het idee, om van deze 5 lezingen opnames te maken, zodat je ze online kunt bekijken. Ofwel life, zodat je vragen kunt stellen. Ofwel zelf online af te spelen, op je eigen moment en plek. Mocht je hiervoor interesse of ideeën hebben, dan hoor ik het graag.

Interesse?
Als je interesse hebt in online lezingen en/of een lezing op jouw locatie, stuur me dan graag een mail.