Opleiding & Supervisie

Over Opleiding

Voor wie:
Ben je een beginnend of ervaren coach professional? Heb je interesse om (meer) te gaan samenwerken met de natuur? En wil je leren hoe je dat, op een intuitieve èn professionale wijze kunt doen? Dan ben je van harte welkom bij de Smaragd, Opleiding Natuur Coaching, die ik op dit moment aanbied als individueel traject.

Werkwijze:
Tijdens vier lossen dagdelen of twee hele dagen, leer je werken met de BLOEI methode (c) en vele praktische natuur werkvormen. Daarna ga je op je eigen locatie drie Proefsessies verzorgen met een (of meer) proefklanten. In drie uren Zoom of Life Supervisie sessies kunnen we deze proefsessies samen voorbereiden en/of nabespreken. De opleiding geeft een persoonlijke èn een professionele ontwikkeling.   

De BLOEI methode (c):
Geinspireerd op het medicijnwiel van de Indianen en het levenswiel van de Kelten, heb ik de BLOEI methode (c) ontwikkeld. Een natuurlijk, cyclisch model voor groei en ontwikkeling. Het gaat om het leren werken met de innerlijke seizoenen van Herfst (oogsten en loslaten), Winter (uitrusten en bezinnen), Lente (ontwikkelen), Zomer (bloeien) en om de plek van het Midden (Inspiratie). Als jijzelf of je klant ontdekt, in welk innerlijk seizoen je je bevindt, weet je ook vaak precies wat je nu nodig hebt. Het is een kompas voor de eigen, natuurlijke, innerlijke wijsheid.

Inclusief:
Bij de Smaragd Opleiding krijg je mijn boek "Spirit in je werk", handouts plus een certificaat.

Interesse? 
Als je interesse hebt voor de Opleiding vind je uitgebreide informatie in mijn webwinkel.
 

Over Supervisie

Voor wie:
Ben je een beginnend of ervaren coach professional? Heb je interesse om (meer) te gaan samenwerken met de natuur? Wil je dat gaan doen op je eigen locatie, met je eigen klanten? En wil je leren hoe je dat op een intuitieve èn professionele wijze kunt doen? Daar kan ik je middels Supervisie in ondersteunen.

Werkwijze:
We kunnen afspreken op mijn locatie in Amersfoort of op jouw eigen locatie. Jij geeft aan wat je graag van mij wilt leren en daar gaan we samen, ter plekke mee aan de slag. Mijn intentie is dat je kennis, ervaring en vertrouwen opbouwt en na de Supervisie zelfstandig natuurcoaching kunt inzetten in je eigen werk. 

Knipkaart:
We kunnen werken in sessies van twee uur, maar ook in dagdelen of zelfs een dag. We kunnen zowel life afspreken, als via Zoom. Kortom, we maken een traject "op maat". Ik bied je graag een knipkaart aan van een (door jou te bepalen) aantal uren. Aangezien ik procesgericht werk, is het mijn wens om minimaal drie keer af te spreken.

Interesse?
Als je belangstelling hebt voor een Supervisie traject, stuur me dan graag een mail