Op avontuur; schatten verzamelen in Scandinavië

Bureau Smaragd Coaching
Coaching & Natuur
Yoke de Wilde

Beste lezer,

Op avontuur; schatten verzamelen in Scandinavië

Hoe gaat het met jou? Ben je ook aan het genieten van het “eindelijk” warmere weer? Ik zeker wel. En……nu ga ik begin juni voor drie maanden door Scandinavië reizen…. daar is het dan wel weer kouder dan hier.... Ik neem je even mee in de wonderlijke creatie van dit toekomstige avontuur.

In deze Nieuwsbrief vind je:
1) Ons avontuur in Scandinavië
2) Mijn aanbod in het najaar
3) Oefening: afstemmen op je eigen reis

Tips Natuur Coaching
Jaargang 16 / mei
2023

Ad 1) Ons avontuur in Scandinavië:

Tijdens de Corona periode in 2021 hadden we echt zin in
een positief vooruitzicht. We planden alvast een reis van drie maanden, in juni, juli en augustus 2023, het liefst door
Scandinavië. Maar desnoods gewoon in Nederland. Ik heb
het plan met mijn bazin van Bureau Smaragd overlegd (dat ben ik zelf.. ;) en dat was gelukkig gauw geregeld! 

Scandinavië gaat lukken!!! Op 11 juni gaan we, vroeg in
de ochtend, op pad met onze camper. Doel is het Noordelijkste puntje waar een goede vriendin al vier jaar woont. We gaan heerlijk een week met haar “meeleven” op de hoogvlakte met rotsen, wind en water. En....................... rendieren. We zijn benieuwd!!!

We gaan deze zomer voor de zesde keer naar Scandinavië. Op het moment dat ik me, in een meditatie, ging verbinden met de reis en het land begonnen er bijzondere dingen te gebeuren!!! Mijn Ziel is eigenlijk al onderweg !!!

Zweden
Zo werd ik (werkelijk tijdens mijn meditiatie !!!) gebeld en uitgenodigd om onderweg in Zweden bij mensen langs te komen die mijn boeken en onze kaarten set willen kopen. We gaan die nu persoonlijk langs brengen en…. daar ter plekke een workshop geven…. In het "Zwengels".

Finland
Zo ontdekten we dat we in Finland goud kunnen gaan zoeken (en hopelijk ook vinden) en ook amethist in een heuse amethist mijn.

Lapland
We voelen ons al langer aangetrokken tot de Sami cultuur. Eindelijk kunnen we ons in Lapland gaan verdiepen in de cultuur en (oude) natuurwijsheid van de Sami, een volk dat van oudsher rondtrekt met rendieren. We zijn erg benieuwd met welke wijsheden we ons mogen gaan verrijken.

Noorwegen
Op de “terugweg” langs de fjorden van Noorwegen, zijn we nu ook al uitgenodigd door een Nederlandse dame die mijn boek “Spirit in je werk” heeft, om langs te komen op het eiland waar zij al zeven jaar woont. Heerlijk.

Ik ben, altijd weer, verrast hoe het van te voren, energetisch afstemmen op, in dit geval een reis, een aantrekkings- kracht vormt, en afstand overbrugt. Bijzondere dingen komen naar ons toe. Het is heel speciaal om te voelen dat hierdoor de reis eigenlijk al begonnen is, terwijl we nog in Nederland zijn !!!

Ik deel nog een persoonlijke ervaring met je:
In maart van 1990 belde ik aan bij een vrouw in Bend, Oregon in Amerika. Toen ze de deur opendeed zei ze: “Hi, there you are”. Zij had in oktober van 1989 in een meditatie “gezien” dat er iemand uit Europa zou komen om met haar samen te werken rond een Kunstproject. Ik had precies in diezelfde maand, in Nederland tijdens in een meditatie, aan het Universum gevraagd “Waar moet ik heen in de VS als ik een Kunst project wil gaan creëren”. We waren allebei verrast en het klikte. Ik heb met en bij haar een expositie kunnen houden van alle Kunstwerken die ik in 7 maanden onderweg tijdens mijn reis door de VS had gemaakt. Bingo!!! 

Ad 2) Mijn Aanbod voor dit najaar vind je in de link van mijn agenda en/of onder dit bericht.

En onder de agenda vind je, zoals je van me gewend bent,
Ad 3) Een oefening; Afstemmen op je eigen reis 

Agenda Workshops

Ad 3) Oefening: Afstemmen op je eigen reis.

Het is mijn ervaring dat als we ons vóór een reis, er al innerlijk en energetisch op afstemmen, er wonderen kunnen gebeuren. Er gaan dan namelijk al dingen naar je toe komen !!! Het is de Kunst om daar open voor te staan.

Aan jou de uitnodiging:
Vraag je eens af wat je heerlijk zou vinden om te gaan beleven, pak weg, deze zomer, in binnen of buitenland. Kies drie dingen uit. Kijk of je het kunt houden bij kwaliteiten, gevoelens. Probeer zo min mogelijk al in “vormen” te denken.

Dus wel: plezier, ontspanning, fijne contacten, een mooie wending aan mijn leven etc. En niet: een goudklomp van 3 kilo, de man of vrouw van mijn leven (met een gedetailleerde beschrijving erbij), mijn perfecte rode huis van drie ton met uitzicht op de oceaan etc. 

Kies dan voor elk van jouw drie wensen een symbool. Geef deze symbolen bewust een plek in je huis, je tuin, of in de natuur en spreek je wens hardop uit. Je kunt aanvullend een meditatie doen, waarin je je levendig voorstelt dat je deze drie wensen vindt, als je op reis bent. En observeer hoe jij je voelt als je deze dingen vindt, beleeft, ervaart.

Laat je tijdens je reis van de zomer verrassen door wat je tegenkomt. Door wat jou “toevalt”. Heel veel plezier !!!
                                          ***
Als je wilt, laat me weten in de
mail wat je hebt meegemaakt hierin!!!

Met hartelijke zomergroet,
Yoke de Wilde

NB Als je mijn gratis e-book plus deze Nieuwsbrief met tips Natuur Coaching wilt ontvangen, kan je je
hier aanmelden.