Nieuwe geboorte; een nieuwe website !!!

Bureau Smaragd Coaching
Coaching & Natuur
Yoke de Wilde

Beste lezer,

Allereerst wens ik je een heerlijk, natuurlijk nieuwjaar, met mooie schatten op je pad. Ik hoop dat je fijne feestdagen hebt gehad en uitgerust bent voor dit nieuwe jaar. Zelf heb ik de afgelopen maanden aan vernieuwing van mijn website gewerkt. Ik vind het erg fijn om deze vandaag met jou te delen. Voor de snelle lezers, dit is de link: www.smaragd-coaching.nl. Je bent van harte welkom op mijn nieuwe site!

In deze nieuwsbrief vind je:
1) Een nieuwe geboorte
2) Mijn rol als (mede)pionier
3) Wandeling door mijn nieuwe website
4) Agenda met actuele aanbod

5) Een oefening: “nieuwe geboorte”

Tips Natuur Coaching
Jaargang 16 / januari
2023

Ad 1) Een nieuwe geboorte 
Zoals gezegd, heb ik de afgelopen maanden, samen met mijn webhost, gewerkt aan het vernieuwen van mijn website. Wat een klus was dat zeg. Maar ook echt prachtig om te doen. Vooral om alle schatten die ik heb verzameld, weer eens op een rijtje te zien. Zo heb ik in de 19 jaren van mijn bedrijf, nota bene 43 Blogs geschreven en maar liefst 83 Nieuwbrieven. In al deze documenten staan veel waardevolle ervaringen met het coachen van mensen in en met de natuur. Deze nieuwe site voelt als een nieuwe geboorte, die ik graag met jou deel.

Ad 2) Mijn rol als (mede) pionier 
Toen ik me in 1987 “geroepen” voelde om oude natuur wijsheden te gaan verzamelen bij Indianen, Kelten en Aboriginals, en daar “werk van te gaan maken”, kon ik niet vermoeden (wel hopen) dat nu, vijfendertig jaar later, het werkveld rond natuurcoaching, zó gegroeid zou zijn. Ik voel me, samen met dierbare collega’s, een pionier van het vak natuurcoaching dat nu in Nederland en België, maar ook daarbuiten, op de kaart is gezet. Dat stemt me zéér dankbaar.

Ad 3) Wandeling door mijn nieuwe website 
Hoe vier je een nieuwe geboorte? En wel, van een nieuwe website? Als je het leuk vindt, neem ik je graag mee op een kleine rondleiding door mijn nieuwe site. Ga je mee?

a) Mijn Aanbod
Het was een hele kunst om een ordening aan te brengen in mijn diverse aanbod. Het zijn 4 groepen geworden: Coaching & Boeken, Opleiding & Supervisie, Workshops & Lezingen, Kunst & Rituelen. In de winkel en de agenda vind je diensten en producten die ik zelf aanbied: Opleiding, Workshops en Boeken. Verder ben ik graag beschikbaar voor diensten op maat en op verzoek: Coaching, Supervisie, Lezingen, Kunst en Rituelen. Voor mijn aanbod zie hier.

b) Blogs
In de afgelopen 19 jaren heb ik maar liefst 43 Blogs geschreven. Als ik ze nu terug lees, ben ik zelf ontroerd. Er staan zoveel mooie, boeiende erveringen in, die mijn klanten hebben beleefd aan het coachen in en met de natuur. Je vindt in deze klantvoorbeelden 1) de situatie, 2) de coachvraag, 3) de oefening die we deden, 4) het resultaat. Als je Blogs wilt lezen, vind je ze hier.

c) Nieuwsbrieven
In de 83 Nieuwbrieven die ik heb geschreven vind je mijn eigen ontwikkelingsproces terug, rond het coachen in en met de natuur, maar ook rond mijn bedrijf. In alle nieuwsbrieven vind je ook een natuuroefening. Al mijn Nieuwsbrieven vind je in het archief, zie hier.

d) Over mij
Misschien vind je het leuk om iets te lezen over mijn achtergrond. Over mijn studiereizen naar de wijsheid van Indianen (Amerika), Kelten (Engeland) en Aboriginals (Australië). Of over mijn Missie, Werkervaringen en/of Studies. Bij interesse, vind je deze informatie hier

Ik wens je veel leesplezier. Ik vind het erg leuk als je me een reactie op mijn nieuwe site wilt mailen. Dank je wel alvast.

Ad 4) Agenda met actuele aanbod 
Hieronder vind je mijn actuele aanbod. Je kunt ook direct linken naar de agenda op mijn site.

Onder de agenda vind je, zoals je van me gewend bent,
Ad 5) een natuuroefening: "nieuwe geboorte".

 

Agenda Workshops

Ad 5) Oefening “nieuwe geboorte” 
Heb je een speciale wens voor het nieuwe jaar 2023? Is er een droomzaad dat je graag tot ontwikkeling wilt brengen? Ga dan lekker naar buiten en vind een klein natuur voorwerp dat symbool staat voor jouw wens. Geef dit voorwerp vervolgens een plekje in de natuur, en spreek je wens hardop uit. Laat je verrassen wat er daarna in je leven naar je toe komt. Veel plezier ermee!

Met hartelijke wintergroet,
Yoke de Wilde

NB Als je mijn gratis e-book plus deze Nieuwsbrief met tips Natuur Coaching wilt ontvangen, kan je je hier aanmelden.