coaching & natuur

Smaragd, de BLOEI Academie

 

 

Het traject:

Afhankelijk van je vraag/vragen en het beschikbare budget kan een traject drie sessies of een veelvoud daarvan betreffen. We zien elkaar gemiddeld om de twee à drie weken. Dat kan variëren, afhankelijk van het proces.

Evaluaties en Rapportages:

Tijdens het traject houden we evaluaties om te kijken hoe we vorderen met de doelen die we hebben gesteld. Dit om het traject zonodig onderweg te kunnen bijstellen. Indien door de werkgever, de gemeente of het UWV tussentijdse rapportages worden verlangd, maak ik deze op grond van onze evaluaties. Uiteraard zal ik ze eerst met jou bespreken voordat ik ze aan de opdrachtgever verstuur.

Afronding van een traject:

De laatste bijeenkomst besteden we aan evalueren van het gehele traject. Indien je voor de afgesproken termijn het traject wilt beëindigen, verzoek ik je dat minimaal één sessie van te voren melden, zodat we het traject samen bewust kunnen afronden.

Succes:

Of we aan het eind van het traject het resultaat zien als een succes, hangt af van de gestelde doelen. In mijn jarenlange ervaring hebben klanten in bepaalde gevallen een nieuwe baan gevonden of zelf gecreëerd. Anderen hebben een andere houding ontwikkeld in hun bestaande werk, waardoor zij hun werk weer naar eigen tevredenheid kunnen doen. Weer anderen hebben een geheel nieuw pad gevonden, dat past bij dat moment van hun leven. In alle gevallen hebben mensen gevonden wat ze zochten en is er (weer) een glimlach verschenen. En daar gaat het mij om. Voor het geval je dat prettig vindt om te weten: het gemiddelse klanttevredenheids cijfer van mijn klanten is 8,7.

Vragen?
Mocht je vragen hebben hierover, neem even contact met me op!