coaching & natuur

Smaragd, de BLOEI Academie

 

Werkwijze:

Tijdens de coachings sessies werken we in individuele sessies van gemiddeld anderhalf uur. Het aantal sessies kan variëren van drie tot een veelvoud daarvan. Dat hangt helemaal af van het doel van het traject en het beschikbare budget. We werken in de sessie veelal aan de hand van een vraag van jezelf. In die zin heb jij de regie. Ik maak gebruik van creativiteit en de natuur om ook jouw onbewuste wijsheid aan te spreken. Je hoeft daarvoor niet creatief te zijn, maar wel bereid om te kijken naar wat jou beweegt.

Werkvormen:

In het coachings traject zet ik werkvormen in om, naast dat wat je al van jezelf weet, jouw onbewuste wijsheid naar boven te halen. Afhankelijk van je vraag kunnen we werken met gesprek, inspiratie boek, natuur en creatieve opdrachten, reflectie, rollenspel, symbolen en metaforen, boscoaching, beweging, klank, visualisaties, theorie, etc. Als je wilt krijg je een "huiswerk" opdracht mee, om thuis iets nader te onderzoeken of een ontdekking een plaats te geven in je leven.

Visie:

In de vijfentwintig jaar dat ik met mensen werk heb ik ontdekt dat Passie een belangrijke drijfveer is. We kunnen het ook spirit, zingeving, bezieling of spiritualiteit noemen. Het betekent dat je vaak zelf heel goed weet wat je beweegt en welke kant je op wilt. Alleen zijn we ons dit niet altijd zo bewust. De werkvormen die ik gebruik zullen je op dit innerlijke weten aanspreken. We zijn in wezen Scheppers van ons eigen leven en werk. Binnen het traject zal je je bekwamen in de kunst van het creëren. Daarbij is zelfmanagement voor mij een belangrijk uitgangspunt. Je bent zelf verantwoordelijk voor je leven en je werk, en dus ook voor dit coachings traject.

Belangstelling?
Als je belangstelling hebt voor mijn coachings aanbod, mail of bel me. Ook als je vragen hebt. Als je het leuk vindt om via mijn Nieuwsbrief op de hoogte te blijven van mijn aanbod en ontwikkeling, kan je je aanmelden.