coaching & natuur

Smaragd, de BLOEI Academie

 

 

Presentaties:

Graag bied ik presentaties aan om mensen op een actieve wijze te laten kennismaken met mijn manier van werken. Ik baseer me daarbij op mijn boek: "Spirit in je Werk natuurwijsheid als inspiratie". Ik ben beschikbaar voor mensen met loopbaan vragen en voor coaches/trainers. De presentatie zal worden afgestemd op de betreffende groep en hun vraag.

Elementen die in een presentatie kunnen voorkomen zijn: de cyclus van verandering (c), de steeds terugkerende fases van Zaad, Knop, Bloem en Vrucht en de plek van het heilige Midden, waar je altijd rust kan vinden. De cyclus zal te zien zijn op flip-over of via een beamer projectie en met concrete symbolen in de ruimte. Ik bied tevens een of enkele oefeningen aan, waardoor mensen concreet mijn werkwijze kunnen ervaren. De presentaties zijn interactief. Dus geen lezing maar een beleving.

Workshops:

Regelmatig bied ik workshops aan voor mensen met een loopbaan vraag en voor coaches/trainers. De deelnemers werken aan een eigen (coachings)vraag waar zij, doormiddel van opdrachten antwoorden op kunnen vinden. We doen verschillende oefeningen, zowel binnen als buiten. Vragen kunnen zijn: 1) wat wil ik nu ècht? 2) welke keuze maak ik op dit moment? en 3) hoe kan ik deze wens op een lichte manier vormgeven?. De oefeningen geven inzicht en daarmee een ander uitzicht. De workshops geven energie, richting en beweging.

Belangstelling?
De workshops die ik aanbied zijn te vinden in de Agenda. Hiervoor kan je je aanmelden via mijn Webwinkel. Welkom!
Voor presentatie en/of workshops op verzoek, kan je contact met me openemen.